Scheidingsmediator Gorinchem

Scheidingsmediator Gorinchem en omstreken

Scheidingsmediator Marieke van Namen beheert de vestiging van Divortium in Gorinchem. Als jullie gaan scheiden helpt zij jullie om duidelijke en gezamenlijke afspraken te maken. Dat is belangrijk, aangezien een scheiding vaak voor juridische en financiële vraagstukken zorgt. Omdat daarbij het emotionele vlak ook een grote rol kan spelen, is mediation een uitkomst.

Geen situatie is hetzelfde, waardoor elke scheiding om maatwerk vraag. In een vrijblijvend informatiegesprek krijgen jullie een beeld van de mogelijkheden en kosten. Neem dus gerust contact op.

Divortium mediator zuid en midden nederland

Bij een scheiding in Gorinchem en omstreken wordt er vaak voor gekozen om te scheiden zonder advocaat. Mediation is een ideale manier om gezamenlijk duidelijke afspraken te maken. Dat zorgt voor rust bij beide partijen. Kiezen jullie voor een scheidingsmediator, dan zijn er meerdere redenen om Marieke van Namen in te schakelen:

  •  Ruim 10 jaar ervaring
  •  MfN register mediator, coach en meester in rechten
  •  Alle juridische en financiële kennis
  •  Persoonlijke benadering met aandacht voor emoties

Jullie zijn van harte welkom in de praktijk te Gorinchem. Liever videobellen? Ook dat is mogelijk, geef het gerust aan.

Vrijblijvend informatiegesprek voor mediation

Vervelende verrassingen als verborgen kosten kom je bij Divortium niet tegen. Een vrijblijvend informatiegesprek vormt de basis van een transparante en duidelijke werkwijze.

Neem gerust contact op als jullie vragen hebben over onze werkwijze en de kosten. Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos informatiegesprek zodat je direct alle mogelijkheden in beeld hebt.

Divortium scheidingsmediator Gorinchem e.o.

Nieuwe Hoven 51

4205 BA Gorinchem

0183 795 242

marieke.van.namen@divortium.nl

 

Privacy verklaring