Divortium Scheidingsmediator

Divortium Scheidingsmediator

Een scheidingsmediator helpt je door het ingewikkelde proces van een scheiding, waarbij emoties vaak een grote rol spelen. Hulp bij scheiding van een mediator of echtscheidingsbemiddelaar is dé oplossing als jullie willen scheiden zonder advocaat. Met een persoonlijke benadering leiden wij jullie door de (echt)scheidingsprocedure, zodat er snel rust en duidelijkheid ontstaat.

Elke scheiding vraagt om maatwerk. Vraag daarom een vrijblijvend informatiegesprek aan, waarin je duidelijkheid krijgt over alle mogelijkheden en kosten.

Waarom kies je de scheidingsmediators van Divortium?

 

Wij, Petra Schiphuis en Marieke van Namen, hebben ieder ruim 12 jaar ervaring als scheidingsmediator. Divortium is de handelsnaam van zowel Petra als Marieke. Wij werken vanuit Musselkanaal respectievelijk Gorinchem, ieder als zelfstandig ondernemer.  Wij onderscheiden ons met een persoonlijke werkwijze en kennis van alle aspecten binnen een echtscheidingsprocedure. Natuurlijk speelt het juridische en financiële deel een belangrijke rol bij scheidingen, maar wij begrijpen als geen ander dat ook het emotionele vlak telt.

Zowel bij een echtscheidingsprocedure als bij het beëindigen van een geregistreerd partnerschap of bij het ontbinden van een samenleving kunnen we helpen. Uiteraard kunnen we ook begeleiden bij het opstellen van een ouderschapsplan. Binnen onze werkwijze zorgen we voor duidelijke gezamenlijke afspraken. Dit voorkomt vervelende vechtscheidingen en zorgt voor duidelijkheid en rust bij beide partijen. Je kunt gedurende een traject kiezen tussen contact via videobellen en langskomen op kantoor, online scheiden behoort ook tot de mogelijkheden.

  •   Scheidingsmediators met ruim 12 jaar ervaring;
  •   Maatwerk dankzij een persoonlijke benadering;
  •   MfN register mediators met alle juridische en financiële kennis in huis;
  •   Kom langs op kantoor of kies voor videobellen/ online scheiden;
  •   Vrijblijvend informatiegesprek.

 

Scheiding regelen met een mediator

 

Een scheidingsmediator van Divortium inschakelen is een uitstekend alternatief voor iedereen die wil scheiden zonder advocaat.

Gezamenlijke afspraken die partijen zelf maken tijdens een procedure zijn vaak veel bestendiger dan afspraken die zijn opgelegd zijn een rechter. Dit omdat de partijen afspraken op maat maken die perfect aansluiten bij hun specifieke situatie.

We merken dat onze werkwijze de (echt)scheidingsprocedure vaak behoorlijk in kan korten. Niet alleen zorgt dit voor rust en duidelijkheid bij beide partijen, ook blijven de kosten van de scheiding zo laag.

Kosten

Klik hier voor informatie over de kosten. Houd er rekening mee dat we altijd maatwerk leveren. Je kunt het best een vrijblijvend informatiegesprek aanvragen, waarin een duidelijk beeld van de kosten ontstaat.

Juridische en financiële kennis van echtscheidingen

Los van de emotionele belasting komt er veel kijken bij een echtscheiding. Het komt dan goed uit dat je kunt vertrouwen op de kennis van jouw scheidingsmediator. Gedurende een echtscheidingsprocedure kunnen de volgende thema’s van toepassing zijn:

  •   Scheiden en kinderen
  •   Scheiden en wonen
  •   Scheiden en een eigen onderneming
  •   Scheiden en financiën
  •   Alimentatie

Wij hebben alle benodigde kennis in huis, zowel op financieel als juridisch gebied. Daardoor kunnen we met scheidingsbemiddeling niet alleen antwoord geven op al jullie vragen, maar ook duidelijke afspraken opstellen die voldoen aan alle juridische en financiële regels.

Divortium scheidingsmediator: vrijblijvende afspraak maken

Bij Divortium houden we van transparantie en duidelijkheid. Er zijn dus geen verborgen kosten of verrassingen achteraf. Als je één van onze mediators wilt inschakelen, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend informatiegesprek. Daarin kunnen jullie ons vertellen over jullie situatie en wij vervolgens aangeven wat de mogelijkheden zijn.

Wacht niet langer en neem nu contact op, ook als je gewoon wat meer informatie nodig hebt. De scheidingsmediators van Divortium helpen jullie graag door deze moeilijke periode!