Scheidingsmediator Musselkanaal

Scheidingsmediator Musselkanaal en omstreken

Scheidingsmediator Petra Schiphuis is namens Divortium verantwoordelijk voor de vestiging in Musselkanaal. Als mediator helpt ze jullie om duidelijke gezamenlijke afspraken te maken. Dat is belangrijk, want een echtscheiding is vaak een ingewikkeld proces met financiële, juridische en bovenal emotionele aspecten.

Bij Divortium begrijpen we dat elke situatie anders is en dat maatwerk de oplossing is. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend informatiegesprek.

divortium Mediator noord en midden nederland

Duidelijke afspraken die gezamenlijk zijn opgesteld zorgen voor duidelijkheid. Juist daarom kiezen veel mensen voor een scheidingsmediator, als ze willen scheiden zonder advocaat. Petra Schiphuis weet zich op verschillende manieren te onderscheiden met haar mediationpraktijk in Musselkanaal:

  •  MfN registermediator met ruim 10 jaar ervaring
  •  Erkend Financieel Adviseur en Register Makelaar Vastgoed
  •  Alle juridische en financiële kennis
  •  Persoonlijke benadering, nazorg altijd beschikbaar

Voor mediation zijn jullie van harte welkom in de praktijk te Musselkanaal. Geef het gerust aan als je liever kiest voor videobellen, dit is namelijk ook mogelijk.

Maak een vrijblijvende afspraak voor mediation

Met een transparante en duidelijke werkwijze maakt Divortium het verschil. Geen verrassingen zoals verborgen kosten dus. In een vrijblijvend informatiegesprek brengen we de situatie in kaart en stellen we een plan op voor een vervolg. Jullie weten dan precies wat er mogelijk is.

Ook als je gewoon wat meer wilt weten over de dienstverlening, is het verstandig om contact op te nemen. Divortium helpt jullie graag door deze moeilijke periode, zodat jullie allebei verder kunnen.

Divortium scheidingsmediator Musselkanaal e.o.

Marktstraat 97

9581 AE Musselkanaal

0599 4168 59

petra.schiphuis@divortium.nl

 

 

 

Privacy verklaring