Wie is Marieke van Namen

Neem contact op

MARIEKE VAN NAMEN

Zorgt voor begeleiding bij alle procedures.

Door haar juridische, financiële en coaching achtergrond beheerst Marieke (1974) alle aspecten die bij een echtscheiding aan de orde komen. Aandacht voor kinderen binnen een scheiding vindt Marieke belangrijk. Marieke is meester in de rechten, Scheidingsspecialist, MfN registermediator en coach.

Het is een uitdaging de balans te vinden tussen de ‘zachte’ en de ‘harde’ kant van een scheiding. Want met aandacht en zorg voor alle emoties die bij een scheiding spelen, zullen toch ook de zakelijke en organisatorische aspecten goed geregeld moeten worden. Zodat beide partners én kinderen zo goed mogelijk verder kunnen.

Marieke van Namen, scheidingsmediator Gorinchem

OOG VOOR DE MENS

Marieke is een scherpe analyticus die wordt gekarakteriseerd als alert, positief en energiek. Met oog voor de mens. Hiermee is Marieke in staat de communicatie tussen mensen op gang te brengen. Iets wat onontbeerlijk is in een scheidingsproces.

Een scheiding regelen/aanvragen is vaak moeilijk en emotioneel. Door duidelijkheid te scheppen, objectief de zaken transparant te maken en het goed voor beide partijen te regelen, streeft Marieke er naar de pijn tot een minimum te beperken.

UITSTEKENDE REPUTATIE

Marieke heeft in Zuid-Holland een uitstekende reputatie met haar scheidingspraktijk Eqinox. Inmiddels heeft ze haar haar praktijknaam veranderd in DIVORTIUM, het Latijnse woord voor scheiden. De praktijk van Marieke is gevestigd in Gorinchem. Videobellen/ online scheiden is uiteraard ook mogelijk.

 

Neem contact met ons op

Contact Us
Selectievakjes