Scheidingsmediator Gorinchem

Scheidingsmediator Gorinchem en omstreken

Divortium is de handelsnaam van Marieke van Namen en Petra Schiphuis. Beiden zijn zeer ervaren mediators en werken vanuit Gorinchem respectievelijk Musselkanaal ieder als zelfstandig ondernemer.

Scheidingsmediator Marieke van Namen is eigenaar van Divortium in Gorinchem. Als jullie gaan scheiden helpt zij jullie om duidelijke en gezamenlijke afspraken te maken. Dat is belangrijk, aangezien een scheiding vaak voor juridische en financiële vraagstukken zorgt. Omdat daarbij het emotionele vlak ook een grote rol kan spelen, is mediation een uitkomst.

Geen situatie is hetzelfde, waardoor elke scheiding om maatwerk vraagt. In een vrijblijvend informatiegesprek krijgen jullie een beeld van de mogelijkheden en kosten van de werkzaamheden van Marieke van Namen als mediator in Gorinchem en omgeving. Neem dus gerust contact op.

Divortium mediator Marieke van Namen

Mediation in Gorinchem is een ideale manier om gezamenlijk duidelijke afspraken te maken tijdens een scheiding. Dat zorgt voor rust bij beide partijen. Dat zorgt voor rust bij beide partijen. Kiezen jullie voor een scheidingsmediator, dan zijn er meerdere redenen om Marieke van Namen in te schakelen:

  •  Ruim 10 jaar ervaring
  •  MfN register mediator, coach en meester in rechten
  •  Alle juridische en financiële kennis
  •  Persoonlijke benadering met aandacht voor emoties

Jullie zijn van harte welkom in de praktijk te Gorinchem. Liever videobellen/ online scheiden? Ook dat is mogelijk, geef het gerust aan.

Mediation Gorinchem voor alle vragen tijdens een scheiding

Mediation in Gorinchem kan zorgen voor overzicht en rust tijdens een scheiding. In deze periode passeren namelijk veel verschillende onderwerpen de revue. Denk hierbij aan het ontbinden van een huwelijk, geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract.

Maar ook de volgende onderwerpen moeten besproken worden: 

Ten tijde van een scheiding is het soms lastig om gezamenlijk tot afspraken te komen waar beide partijen achter staan en er komt veel op jullie af. Een mediator in Gorinchem kan jullie voorzien van informatie, adviseren en begeleiden in deze periode.

Vrijblijvend informatiegesprek voor mediation

Vervelende verrassingen als verborgen kosten voor een mediation traject kom je bij Divortium niet tegen. Een vrijblijvend informatiegesprek vormt de basis van een transparante en duidelijke werkwijze.

Neem gerust contact op als jullie vragen hebben over onze werkwijze en de kosten van Marieke van Namen als scheidingsmediator Gorinchem. Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos informatiegesprek zodat je direct alle mogelijkheden in beeld hebt.

Divortium scheidingsmediator

Marieke van Namen

Nieuwe Hoven 51

4205 BA Gorinchem

0183 795 242

marieke.van.namen@divortium.nl

 

Privacy verklaring