Scheidingsmediator Gorinchem

Scheidingsmediator Gorinchem en omstreken

Marieke van Namen helpt u graag verder als scheidingsmediator in Gorinchem! De eigenaar van Divortium in Gorinchem heeft vele jaren ervaring en biedt hulp in moeilijke tijden. Als jullie gaan scheiden in Gorinchem of omgeving, helpt Marieke duidelijke en gezamenlijke afspraken te maken met aandacht voor alle financiële, juridische en emotionele aspecten.

Geen situatie is hetzelfde, waardoor elke scheiding om maatwerk vraagt. In een vrijblijvend informatiegesprek krijgen jullie een beeld van de mogelijkheden en kosten van de werkzaamheden van Marieke van Namen als mediator in Gorinchem. Neem dus gerust contact op.

Divortium mediator in Gorinchem

Deze mediator in Gorinchem helpt jullie om gezamenlijk duidelijke afspraken te maken tijdens een scheiding. Dat zorgt voor rust bij beide partijen. Kiezen jullie voor een scheidingsmediator, dan zijn er meerdere redenen om Marieke van Namen in te schakelen:

  •  Ruim 12 jaar ervaring
  •  MfN register mediator, coach en meester in rechten
  •  Alle juridische en financiële kennis
  •  Persoonlijke benadering met aandacht voor emoties

Jullie zijn van harte welkom in de praktijk te Gorinchem. Liever videobellen/ online scheiden? Marieke van Namen helpt jullie graag verder als mediator in Gorinchem.

Mediation Gorinchem voor alle vragen tijdens een scheiding

Mediation in Gorinchem kan zorgen voor overzicht en rust tijdens een scheiding. In deze periode passeren namelijk veel verschillende onderwerpen de revue. Denk hierbij aan het ontbinden van een huwelijk, geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract.

Maar ook de volgende onderwerpen moeten besproken worden: 

Ten tijde van een scheiding is het soms lastig om gezamenlijk tot afspraken te komen waar beide partijen achter staan en er komt ook veel op jullie af. Door middel van mediation in Gorinchem worden jullie voorzien van alle benodigde informatie, worden jullie geadviseerd en krijgen jullie begeleiding in deze periode.

Vrijblijvend informatiegesprek voor mediation

Vervelende verrassingen als verborgen kosten voor een mediation traject kom je bij Divortium niet tegen. Een vrijblijvend informatiegesprek vormt de basis van een transparante en duidelijke werkwijze. Tijdens dit gesprek is er ruimte om nader kennis te maken, de situatie kort door te spreken en meer informatie te krijgen over onze werkwijze. 

Neem gerust contact op als jullie vragen hebben over onze werkwijze en de kosten van Marieke van Namen als scheidingsmediator Gorinchem. Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos informatiegesprek zodat je direct alle mogelijkheden in beeld hebt.

Divortium scheidingsmediator

Marieke van Namen

Nieuwe Hoven 51

4205 BA Gorinchem

0183 795 242

marieke.van.namen@divortium.nl

 

Contact Us
Selectievakjes