Scheidingsmediator Musselkanaal

Scheidingsmediator Musselkanaal en omstreken

Op zoek naar een scheidingsmediator in Musselkanaal? Scheidingsmediator Petra Schiphuis is eigenaar van Divortium in Musselkanaal. Als mediator helpt ze jullie om duidelijke gezamenlijke afspraken te maken. Dat is belangrijk, want een echtscheiding is vaak een ingewikkeld proces met financiële, juridische en emotionele aspecten.

Bij Divortium begrijpen we dat elke scheiding anders is en dat maatwerk de oplossing is. Maak voor mediation tijdens jullie scheiding een afspraak voor een vrijblijvend informatiegesprek met scheidingsmediator Petra Schiphuis.

Mediator Musselkanaal voor echtscheidingen

Veel mensen kiezen voor Petra Schiphuis als mediator in Musselkanaal, wanneer ze willen scheiden zonder advocaat. Zij helpt jullie bij het opstellen van gezamenlijke afspraken. Deze afspraken zorgen voor duidelijkheid en rust. Petra Schiphuis weet zich op verschillende manieren te onderscheiden met als scheidingsmediator in Musselkanaal:

  •  MfN registermediator met ruim 12 jaar ervaring
  •  Erkend Financieel Adviseur en Register Makelaar Vastgoed
  •  Alle juridische en financiële kennis
  •  Persoonlijke benadering, nazorg altijd beschikbaar

Voor mediation zijn jullie van harte welkom in de praktijk te Musselkanaal. Geef het gerust aan als je liever kiest voor videobellen/ online scheiden, dit is namelijk ook mogelijk.

Dé scheidingsmediator in Musselkanaal die jullie verder helpt!

Een scheidingsmediator helpt jullie door jullie scheiding heen! Zoals gezegd komt er tijdens een scheiding veel op je af en kan er veel onzekerheid en onduidelijkheid ontstaan. Er moeten gezamenlijke afspraken gemaakt worden over bijvoorbeeld kinderen, verdeling van huurwoning of koopwoning, alimentatie en andere financiële zaken

Petra Schiphuis kan jullie daarnaast ondersteunen ongeacht of er sprake is van een huwelijk, geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract. In alle gevallen kan Petra Schiphuis jullie adviseren, begeleiden en informatie verstrekken. Ook wanneer er andere vragen of onderwerpen zijn kan deze scheidingsmediator in Musselkanaal jullie verder helpen. 

Scheiden Musselkanaal; maak een vrijblijvende afspraak

Gaan jullie scheiden in Musselkanaal of omgeving en zijn jullie op zoek naar de meest geschikte mediator? Met een transparante en duidelijke werkwijze maakt Divortium het verschil. Geen verrassingen zoals verborgen kosten dus. Tijdens een vrijblijvend informatiegesprek brengen we de situatie in kaart en stellen we een plan op voor een vervolg. Jullie weten dan precies wat er mogelijk is en wat de kosten zijn voor de werkzaamheden van Petra Schiphuis als mediator in Musselkanaal.

Ook als je meer informatie over de dienstverlening wilt ontvangen, kun je vrijblijvend contact opnemen. Scheidingsmediator Petra Schiphuis van Divortium helpt jullie graag door deze moeilijke periode, zodat jullie allebei verder kunnen.

Divortium scheidingsmediator

Petra Schiphuis

Technicumstraat 1 A

9581 BA Musselkanaal

0599 4168 59

petra.schiphuis@divortium.nl

 

 

 

Contact Us
Selectievakjes