Mediator Assen

Mediator Assen nodig?

Zijn jullie op zoek naar een professionele mediator in Assen voor tijdens jullie scheiding? Petra Schiphuis is de eigenaar van Divortium Musselkanaal en helpt regelmatig mensen uit Assen en omgeving tijdens een echtscheiding. Benieuwd wat Petra voor jullie kan doen? 

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor een mediator in Assen.

Mediator Assen

Dé mediator in Assen; Petra Schiphuis

Petra Schiphuis heeft meer dan 12 jaar ervaring als mediator in Assen. Petra is gespecialiseerd in financiële en juridische vraagstukken. Petra kenmerkt zich als mediator als volgt: 

  •  Al ruim 12 jaar MfN registermediator
  •  Financieel adviseur
  •  Erkend Register Makelaar Vastgoed
  •  Specialisatie in juridische en financiële kwesties
  •  Oog voor persoonlijke situaties
  •  Altijd beschikbaar voor nazorg


Benieuwd of Petra jullie kan helpen? Of heb je vragen voor Petra? Neem gerust contact met haar op.

Gaan jullie scheiden? Assen is een servicegebied van Divortium Musselkanaal

Het kost vaak veel energie en het is erg moeilijk wanneer je gaat scheiden. Assen is één van de omgevingen waar klanten van Divortium vandaan komen. Het is fijn om een professional in te kunnen schakelen, om jullie tijdens deze periode te kunnen ondersteunen. Petra is de scheidingsmediator in Assen die oog heeft voor jullie persoonlijke situatie en rekening houdt met alle mogelijke bijkomende emoties. 

Iedere scheiding is uniek, daarom levert Petra uitsluitend maatwerk. Petra treed op als professional om jullie samen goed door deze periode te helpen. Of het nu gaat om het ontbinden van het huwelijk, het opstellen van een ouderschapsplan of alimentatieberekening of het maken van financiële afspraken. Van gezamenlijke afspraken maken tot het verstrekken van de benodigde informatie in jullie situatie, Petra staat voor jullie klaar.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek met mediator Assen, Petra Schiphuis

Deze mediator Assen zorgt ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent. Een transparante werkwijze, duidelijke stappen en geen kleine lettertjes. Een kennismakingsgesprek met Petra is volledig vrijblijvend. 

Zo kan Petra haar werkwijze toelichten, jullie kunnen vertellen over de echtscheiding nabij Assen en kan er van beide kanten bekeken worden of Petra de geschikte mediator nabij Assen voor jullie is. Wil je graag een gesprek inplannen? Neem dan nu contact op!

Neem contact met ons op

Contact Us
Selectievakjes