Mediator Culemborg

Op zoek naar een mediator in Culemborg?

Bent u op zoek naar professionele begeleiding bij uw scheiding in Culemborg? Wij zijn uw toegewijde mediator in Culemborg en staan klaar om u te helpen de moeilijke periode van scheiden soepeler te doorlopen. Onze mediation diensten zijn gericht op het bereiken van duidelijke en gezamenlijke afspraken met speciale aandacht voor de financiële, juridische, en emotionele aspecten van uw scheiding.

Scheiden Hardinxveld Giessendam

Uw partner in scheiding – mediator Culemborg

Als u ervoor kiest om een mediator in Culemborg in te schakelen tijdens uw scheiding, bieden wij enkele goede redenen om voor onze diensten te kiezen:

  •  Ruime ervaring: Mediator Marieke van Namen, heeft meer dan 12 jaar ervaring in het vak en heeft talloze scheidingen succesvol begeleid.
  •  Gecertificeerd en deskundig: Marieke is een MfN-registermediator, coach, en meester in de rechten. Haar uitgebreide juridische en financiële kennis is een waardevolle troef in het oplossen van complexe scheidingszaken.
  •  Persoonlijke aandacht: Wij begrijpen dat elke scheiding uniek is en gepaard gaat met emoties. Daarom bieden wij een persoonlijke benadering met aandacht voor uw gevoelens en behoeften. Wij luisteren naar uw verhaal en werken samen met u aan een oplossing.
  •  Flexibiliteit: U bent van harte welkom op ons kantoor, maar we begrijpen dat uw tijd kostbaar is. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om online mediation gesprekken te voeren, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw situatie past.

Scheiden in Culemborg: Onze mediation ondersteunt u

Wanneer u gaat scheiden in Culemborg, brengt dit veel verschillende onderwerpen met zich mee die moeten worden besproken en geregeld. Bij Divortium kunt u rekenen op professionele begeleiding bij alle aspecten van uw scheiding, waaronder:

Kinderen
Als er kinderen bij de scheiding betrokken zijn, is het belangrijk om afspraken te maken over zaken als co-ouderschap en omgangsregelingen. Wij helpen u bij het opstellen van een ouderschapsplan dat in het belang van uw kinderen is.

Alimentatie
Het vaststellen van alimentatie kan een complexe kwestie zijn. Als deskundige mediator begeleiden wij u bij het berekenen en vastleggen van alimentatie afspraken.

Wonen
Of het nu gaat om een huurwoning of een koopwoning, wij ondersteunen u bij het regelen van woonkwesties, zoals de verdeling van de woning en de hypotheek.

Financiële afspraken
Het verdelen van bezittingen, schulden en financiële middelen kan ingewikkeld zijn. Onze mediators helpen u bij het opstellen van eerlijke financiële regelingen.

Vrijblijvend informatiegesprek plannen met een mediator in Culemborg

Als mediator in Culemborg hanteren we een transparante en duidelijke werkwijze. Een vrijblijvend informatiegesprek vormt de basis van onze aanpak. Tijdens dit gesprek krijgt u de kans om nader kennis te maken met ons en meer te weten te komen over onze werkwijze. We bespreken uw situatie en geven u inzicht in de mogelijkheden en kosten van onze diensten.

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos informatiegesprek? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er om u te helpen de beste oplossingen te vinden voor uw scheiding in Culemborg. Kies voor Divortium als uw betrouwbare partner in conflictoplossing tijdens scheidingen in Culemborg en omgeving. Wij staan voor u klaar en begeleiden u graag naar een vreedzame uitkomst.

Neem contact met ons op

Contact Us
Selectievakjes