Mediator DRENTHE

Ben je op zoek naar een ervaren mediator in Drenthe? Divortium, gelegen op een gunstige locatie in de regio, is de ideale keuze voor jullie. Ongeacht in welke woonplaats in Drenthe jullie wonen, ons kantoor is goed bereikbaar en staat klaar om jullie te begeleiden in het proces van scheiding. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid tot online mediation voor extra flexibiliteit.

Scheidingsmediator Drenthe Divortium

Een mediator in Drenthe die jullie verder helpt

Met meer dan 12 jaar ervaring in het vak, kunnen jullie vertrouwen op onze expertise. Als onpartijdige derde partij denken wij met jullie mee en streven we naar duidelijkheid, een persoonlijke benadering en heldere afspraken.

Heb je vragen over mediation of wil je weten welke aanpak het beste past bij jullie situatie? Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen met Petra voor meer informatie over een mediator in Drenthe.

Een professionele scheidingsmediator in Drenthe

Voor een professionele scheidingsmediator in Drenthe kiezen jullie voor Divortium. Petra, met haar jarenlange ervaring, zorgt voor een kwalitatieve, snelle en efficiënte afhandeling van jullie scheiding. Samen met jullie bespreekt ze het traject en streeft ze naar een uitkomst waar iedereen tevreden mee is.

Wij bieden diverse diensten aan voor scheiden zonder advocaat, waaronder hulp bij echtscheidingen, ontbinding van samenlevingscontracten, en het beëindigen van geregistreerde partnerschappen. Daarnaast is een online traject ook mogelijk. Bij Divortium kiezen jullie voor een betrouwbare scheidingsmediator in Drenthe.

ONZE WERKWIJZE: PERSOONLIJK EN EFFICIËNT

Een mediator maakt het ingewikkelde proces van scheiden overzichtelijk en behapbaar. Voor een scheiding in Drenthe en omgeving is Divortium een betrouwbare keuze. Petra, als MfN-registermediator, financieel adviseur en registermakelaar vastgoed, biedt expertise op zowel juridisch als financieel vlak. Kwaliteit en aandacht voor emoties staan centraal in haar begeleiding.

Bij Divortium staan we bekend om onze persoonlijke en efficiënte aanpak. Wij begrijpen dat elke scheiding uniek is en daarom nemen we de tijd om jullie situatie grondig te bespreken. Mediator Petra Schiphuis luistert naar jullie behoeften en zorgen en begeleidt jullie stap voor stap door het proces.

Onze doelgerichte aanpak stelt ons in staat om niet alleen snel, maar ook zorgvuldig te handelen. Of het nu gaat om het verdelen van bezittingen, regelen van alimentatie, of het opstellen van een ouderschapsplan, wij streven naar een oplossing die recht doet aan alle betrokkenen. Bij Divortium combineren we professionaliteit met een persoonlijke aanpak, zodat jullie met vertrouwen naar de toekomst kunnen kijken.

DIVORTIUM ALS MEDIATOR IN DRENTHE

Op zoek naar een ervaren mediator in Drenthe? Divortium is er voor jullie. Als specialist in het vak staan wij klaar om jullie te assisteren bij het maken van belangrijke afspraken, zoals:

Wij nemen ook de tijd voor bijkomende zaken en zorgen samen voor een respectvolle afsluiting voor alle betrokken partijen. Heb je vragen over het traject voor jullie situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over een mediator in Drenthe.