Mediator Emmen

Mediator Emmen nodig?

Een mediator in Emmen kan jullie tijdens een echtscheiding begeleiden. Divortium is gevestigd in Musselkanaal en helpt veel koppels uit Emmen tijdens deze periode. Eigenaar Petra Schiphuis staat voor jullie klaar! Een vrijblijvend kennismakingsgesprek met deze mediator in Emmen? Neem nu contact met Petra op!

Mediator Emmen

Petra Schiphuis is een zeer ervaren mediator in Emmen

Al meer dan 12 jaar is Petra Schiphuis actief als mediator in Emmen en omgeving. Petra Schiphuis is een MfN registermediator en financieel adviseur. Daarnaast is ze erkend register makelaar vastgoed. Hierdoor is ze gespecialiseerd in juridische en financiële vraagstukken.

Petra staat bekend om haar aandacht en oog voor persoonlijke situaties en wensen. Dit is erg belangrijk in een dergelijk proces. Iedere echtscheiding is immers uniek. Daarnaast staat Petra voor haar klanten altijd klaar voor de nodige nazorg.

Mediation in Emmen biedt overzicht, rust en duidelijke afspraken tijdens een echtscheiding

Een echtscheiding is over het algemeen een moeilijke periode. Mediation in Emmen kan voor jullie de uitkomst bieden om overzicht te verkrijgen over de zaken die geregeld moeten worden, rust te krijgen en te komen tot gezamenlijke afspraken.

Tijdens mediation is de echtscheidingsmediator een onpartijdige gesprekspartner. Ze helpt jullie tijdens een periode om gezamenlijk tot een situatie te komen waarin beide partijen verder kunnen. Denk hierbij aan vraagstukken en afspraken met betrekking tot:

Petra Schiphuis staat voor jullie klaar om te ondersteunen door middel van mediation in Emmen.

Scheiden in Emmen? Mediator Petra Schiphuis helpt jullie verder

Willen jullie scheiden in Emmen? Petra zorgt ervoor dat jullie zo veel mogelijk ontzorgt worden. Het is vaak een emotionele en intensieve periode. Het is daarom fijn dat iemand het papierwerk en uitzoekwerk uit handen kan nemen.

Daarnaast komt het helaas toch vaak voor dat betrokken partijen niet goed meer in staat zijn gezamenlijke afspraken te maken. Een onpartijdige gesprekspartner kan jullie helpen om ondanks alle emoties toch tot afspraken te komen waar jullie allebei tevreden over zijn.

Benieuwd naar de dienstverlening van mediator Petra Schiphuis? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken voor scheiden in Emmen.

Neem contact met ons op

Contact Us
Selectievakjes