Mediator Groningen

Mediator Groningen nodig?

Gaan jullie scheiden en zijn jullie op zoek naar een professionele mediator? Groningen is één van de vele servicegebieden van Divortium. Woon je in Groningen of deze omgeving en heb je vragen over jullie echtscheiding? Mediator Petra Schiphuis helpt jullie graag verder. 

Jullie kunnen vrijblijvend een informatiegesprek aanvragen met deze mediator in Groningen.

Mediator Groningen

Scheiden Groningen; professionele en persoonlijke begeleiding

Jullie gaan scheiden in Groningen of omgeving. Dan is het prettig om een scheidingsmediator in de arm te nemen die ervaring heeft, professioneel is en oog heeft voor jullie persoonlijke situatie.

Petra Schiphuis richtte Divortium op met haar compagnon Marieke van Namen. De twee scheidingsmediators hebben veel ervaring en zijn gespecialiseerd in de juridische en financiële vraagstukken die horen bij een echtscheiding. Petra Schiphuis onderscheid zich als mediator met de volgende kenmerken: 

  • Ruim 12 jaar ervaring als MfN registermediator 
  • Erkend Register Makelaar Vastgoed en Financieel Adviseur
  • Specialisme op het gebied van juridische en financiële vraagstukken
  • Aandacht voor persoonlijke situaties en altijd beschikbaar voor nazorg

Iedere scheiding en situatie is uniek en hier is dan ook veel aandacht voor vanuit Divortium. We leveren daarom altijd maatwerk, luisteren naar jullie wensen en bespreken de verschillende mogelijkheden.

Een scheidingsmediator Groningen antwoord op vragen over scheiden

Tijdens een echtscheiding kan een scheidingsmediator Groningen rust en overzicht voor jullie creëren. Misschien willen jullie een huwelijk ontbinden of is er sprake van een samenlevingscontract of geregistreerd partnerschap. Wat de situatie ook is, Petra Schiphuis helpt jullie verder! 

Daarnaast begrijpen wij heel goed dat er vragen bestaan rondom onderwerpen als alimentatie, wonen, kinderen of financiële vragen ontstaan. Een scheidingsmediator Groningen geeft jullie de informatie waar jullie naar op zoek zijn en adviseert jullie met betrekking tot jullie situatie

Een vrijblijvend eerste gesprek met een mediator Groningen

Door onze transparante en duidelijke werkwijze kom je bij mediator Groningen Divortium nooit voor verrassingen te staan. Zijn jullie benieuwd of wij jullie tijdens jullie scheiding kunnen helpen of wat wij als scheidingsmediator precies voor jullie kunnen doen? 

Het eerste gesprek bij Divortium is volledig vrijblijvend. We bekijken jullie situatie en bespreken de verschillende mogelijkheden. Plan nu vrijblijvend het eerste gesprek met mediator Groningen Petra Schiphuis. 

Neem contact met ons op

Contact Us
Selectievakjes