Mediator Hoogeveen

Voor een scheidingsmediator nabij Hoogeveen, kun je terecht bij Petra Schiphuis. Zij is mede-eigenaar van Divortium. Als mediator helpt zij jullie bij de financiële, juridische en emotionele aspecten van het scheidingsproces.

Bij Divortium vinden we aandacht voor de situatie heel belangrijk en lossen we dit op door maatwerk te leveren. Neem gerust contact op met Petra Schiphuis voor mediation tijdens jullie scheiding in Hoogeveen.

Scheidingsmediator Drenthe Divortium

Mediator voor echtscheidingen nabij Hoogeveen

Als jullie willen scheiden zonder advocaat is mediation de oplossing. Nabij Hoogeveen kan Petra Schiphuis jullie als mediator helpen met het maken van afspraken die zorgen voor duidelijkheid en rust. Door ruim 12 jaar ervaring in het vak, beschikt Petra over veel financiële en juridische kennis. Daarbij staat de persoonlijke benadering centraal.

U bent welkom in de praktijk in Musselkanaal. Liever geen reiskosten, reistijd of zijn jullie niet in de gelegenheid om op locatie een afspraak te maken? Dan bestaat de mogelijkheid om te videobellen en zo via online afspraken te scheiden.

Samen afspraken maken met een mediator rondom Hoogeveen

Als jullie gaan scheiden, moeten er over veel dingen gezamenlijk afspraken worden gemaakt. Er komen veel dingen op jullie af en soms zie je door de bomen het bos even niet meer. Onderwerpen die bijvoorbeeld vaak aan bod komen zijn: kinderen, alimentatie, wonen en financiële aspecten.

Daarnaast kan Petra Schiphuis jullie adviseren, begeleiden en informatie geven bij het ontbinden van een huwelijk, geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract. Dus in wat voor situatie jullie ook zitten en op welke manier jullie ook aan elkaar zijn verbonden, Petra begeleidt jullie graag naar meer rust en duidelijkheid.

Kom vrijblijvend langs voor een informatiegesprek voor mediation nabij Hoogeveen

Voor een geschikte mediator rondom Hoogeveen, die een transparante en duidelijke werkwijze hanteert, kunt u bij Divortium terecht. Tijdens een vrijblijvend informatiegesprek kunnen we kennis met elkaar maken en brengen we jullie situatie in kaart. Hierna stellen we een plan op voor een vervolg. Na het gesprek weten jullie precies wat er mogelijk is en wat de kosten van het traject zullen zijn.

Voor meer informatie over de dienstverlening en de werkwijze kunnen jullie vrijblijvend contact opnemen. Petra Schiphuis beantwoordt graag al jullie vragen zodat jullie precies weten wat je kan verwachten.