Mediator Leerdam

Mediator Leerdam nodig?

Op zoek naar een professionele mediator in Leerdam? Divortium heeft een vestiging in Gorinchem waar Marieke van Namen met regelmaat klanten uit Leerdam ontvangt. Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek met Marieke. Ze zal jullie vertellen hoe ze als mediator kan helpen tijdens de echtscheiding in Leerdam.

Mediator Leerdam

Marieke van Namen is al jarenlang mediator in Leerdam

Al ruim 12 jaar is Marieke van Namen werkzaam als mediator in Leerdam en omstreken. Marieke heeft veel aandacht voor de persoonlijke situaties van haar klanten. Iedere scheiding is uniek en vraagt dus om maatwerk.

Marieke is MfN register mediator, daarnaast is ze coach en meester in rechten. Door haar ervaring en opleidingen is ze gespecialiseerd in financiële en juridische vraagstukken. Bij Marieke is er ruimte voor emoties, luistert ze naar de wensen van beide betrokken partijen en als mediator in Leerdam ondersteunt ze jullie te komen tot gezamenlijke afspraken.

Wat doet deze scheidingsmediator voor jullie?

Marieke van Namen zal tijdens jullie scheidingsproces een onafhankelijke gesprekspartner zijn. Daarbij weet Marieke precies aan welke zaken gedacht moet worden en hoe dit geregeld wordt.

Afhankelijk van jullie situatie zal de mediator te Leerdam ook ondersteunen bij het opstellen van een ouderschapsplan, alimentatie berekening, scheidingsconvenant en eventuele daadwerkelijke aanvraag van ontbinding van het huwelijk.

Een mediator nabij Leerdam waar er echt tijd en aandacht voor jullie is

Een scheiding brengt veel emoties, onzekerheden en beslissingen met zich mee. Meestal is dit voor de betrokken partijen een zeer emotionele en zware periode. Scheidingsmediator Marieke helpt jullie in Leerdam om met zo veel mogelijk rust en overzicht deze periode door te komen.

Marieke hanteert een transparante werkwijze waar het vrijblijvende kennismakingsgesprek onderdeel van is. Tijdens dit kennismakingsgesprek kunnen jullie de situatie voorleggen en toelichten. Marieke zal tijdens dit gesprek aangeven op welke wijze jullie kan begeleiden. Uiteraard is de wederzijdse klik tijdens zo’n gesprek erg belangrijk. Marieke zal hierover te allen tijde eerlijk en begripvol zijn. Plan nu eenvoudig en snel een kennismaking in met deze mediator nabij Leerdam.

Neem contact met ons op

Contact Us
Selectievakjes