Mediator Sleeuwijk

Zoeken jullie een betrouwbare mediator rondom Sleeuwijk voor jullie scheiding? Bij Divortium vinden jullie een ervaren en empathische mediator die jullie begeleidt bij alle aspecten van een scheiding. 

Op minder dan 20 minuten rijden vinden jullie ons kantoor in Gorinchem. Daar staat Marieke klaar om jullie bij te staan tijdens jullie scheiding als mediator nabij Sleeuwijk.

Marieke; mediator nabij Sleeuwijk van Divortium.

Ontmoet onze mediator nabij Sleeuwijk

Onze mediator nabij Sleeuwijk, Marieke van Namen, is een doorgewinterde professional met jarenlange ervaring in het begeleiden van scheidingen. Samen met haar collega Petra Schiphuis heeft zij Divortium opgericht. 

Elke scheiding is uniek en vereist maatwerk. Marieke biedt een persoonlijke benadering en geeft aandacht aan jullie specifieke situatie. Ze onderscheidt zich door de volgende kenmerken:

 • MfN register mediator: Geregistreerd en gecertificeerd mediator
 • Juridische en financiële expertise: Meester in rechten en specialist in financiële vraagstukken
 • Empathische benadering: Aandacht voor emoties en persoonlijke omstandigheden

Marieke combineert haar uitgebreide kennis met een persoonlijke aanpak om jullie optimaal te ondersteunen tijdens de scheiding als mediator in de buurt van Sleeuwijk.

Waarom kiezen voor een Mediator rondom Sleeuwijk

Veel stellen kiezen voor Divortium als mediator rondom Sleeuwijk vanwege onze deskundigheid en persoonlijke benadering. Een scheiding roept veel vragen op en wij helpen jullie bij het vinden van antwoorden en het maken van gezamenlijke afspraken. Dit omvat onder andere de volgende gebieden:

 • Wonen – Verdeling van huur– of koopwoning
 • Kinderen – Opstellen van een ouderschapsplan voor het scheiden met kinderen.
 • Alimentatie – Berekening en vastlegging van alimentatie afspraken

Deze lijst is echter niet uitputtend! Vragen jullie je af hoe wij kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op, en wij kijken graag met jullie mee naar de mogelijkheden als mediator rondom Sleeuwijk.

Waarom kiezen voor Divortium

Bij Divortium begrijpen we dat een scheiding een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in het leven is. Ons doel is om dit proces zo soepel en stressvrij mogelijk te laten verlopen. We staan bekend om onze unieke aanpak en sterke punten die ons onderscheiden als mediator, waaronder:

 • Ervaring en expertise – Onze mediators beschikken over jarenlange ervaring en diepgaande kennis op het gebied van mediation, juridische vraagstukken en financiële zaken.
 • Persoonlijke benadering – We bieden maatwerk en geven aandacht aan de persoonlijke situatie en emoties van onze cliënten, waardoor elke scheiding zorgvuldig en respectvol wordt begeleid.
 • Transparante werkwijze – We hechten veel waarde aan duidelijkheid en eerlijkheid. Ons proces is transparant, met heldere communicatie en geen verborgen kosten.
 • Flexibiliteit – Of het nu gaat om fysieke afspraken of online mediation, wij passen ons aan aan jullie wensen en behoeften voor een soepele en toegankelijke dienstverlening.
 • Ondersteuning op maat – We begeleiden jullie bij alle aspecten van de scheiding, van juridische en financiële vraagstukken tot emotionele ondersteuning, zodat jullie met vertrouwen de toekomst tegemoet kunnen zien.

Kortom, bij Divortium zijn we er om jullie te ondersteunen tijdens elke stap van het scheidingsproces. Kies voor Divortium voor een professionele en persoonlijke aanpak die jullie helpt om met een gerust hart naar de toekomst te kijken.

Maak vrijblijvend kennis met onze mediator nabij Sleeuwijk

Marieke van Namen gaat verder dan alleen het maken van praktische afspraken; zij fungeert als een brug tussen emoties en praktische beslissingen. Haar doel is om niet alleen juridische overeenkomsten te bereiken, maar ook begrip en respect tussen de partijen te bevorderen.

Neem contact op voor een vrijblijvend informatiegesprek en ontdek hoe Marieke jullie kan ondersteunen tijdens deze uitdagende periode als mediator nabij Sleeuwijk.