Mediator SLIEDRECHT

Mediator Sliedrecht nodig?

Scheiden is altijd een erg lastig traject, daarom kan het erg fijn zijn om een mediator in Sliedrecht in de arm te nemen. De hulp van mediator Marieke kan ervoor zorgen dat jullie zo soepel mogelijk door het scheidingstraject heen komen zonder de hulp van een advocaat.

Geen enkele scheiding verloopt hetzelfde, daarom is het belangrijk duidelijke en gezamenlijke afspraken te maken. Hier kan Marieke jullie bij helpen tijdens deze periode. Benieuwd wat Marieke als mediator in Sliedrecht voor jullie kan betekenen? Neem dan gerust contact op.

Scheiden Sliedrecht

Professionele mediator in Sliedrecht en omgeving

Mediation in de omgeving Sliedrecht is er om al jullie vragen te beantwoorden tijdens deze lastige periode. Met meer dan 12 jaar ervaring in de sector, weet Marieke van Namen rust bij beide partijen te creëren. Ook kan ze jullie ondersteunen bij het ontbinden van een huwelijk of geregistreerd partnerschap.

Scheiden in Sliedrecht, wat mediation voor jullie kan betekenen

Marieke is er als mediator in Sliedrecht om jullie te ondersteunen tijdens de scheiding. Haar aandacht voor de emoties die hierbij komen kijken samen met een persoonlijke benadering zorgt ervoor dat ze jullie zo goed mogelijk kan ondersteunen. Mochten jullie tijdens de scheiding in omgeving Sliedrecht geen tijd hebben om te reizen, dan is het ook mogelijk om gesprekken online te doen.

 

Waar kan ervaren mediator Marieke jullie mee helpen?

Tijdens een scheiding zijn er een aantal belangrijke zaken die naar voren komen, zo kan het fijn zijn als er een objectieve partij naar jullie situatie kijkt. Divortium dient als onpartijdige gesprekspartner die jullie kan adviseren op zowel juridisch als financieel gebied.

Plan vrijblijvend een kosteloos informatiegesprek in met Marieke om te kijken wat jullie mogelijkheden zijn voor een mediator in Sliedrecht.

Neem contact met ons op

Contact Us
Selectievakjes