Mediator Ter Apel

Mediator Ter Apel nodig?

Mediator Ter Apel? Divortium staat voor jullie klaar! Kiezen jullie voor scheiden zonder advocaat, dan kunnen jullie bij ons terecht. Ga voor maatwerk en een persoonlijke benadering in deze moeilijke periode.

 Op nog geen 15 minuten rijden van Ter Apel vind je het kantoor in Musselkanaal. Ga voor een ervaren partij en neem geheel vrijblijvend contact op om te horen wat wij voor jullie kunnen betekenen als mediator in de buurt van Ter Apel!

Petra Schiphuis scheidingsmediator ter apel

Mediator Ter Apel: snel bereikbaar

Petra Schiphuis is een ervaren mediator in de buurt van Ter Apel. Met een kantoor in Musselkanaal is zij snel te bereiken via de N366.

Divortium is een samenwerking tussen Marieke van Namen en Petra Schiphuis. Beide scheidingsmediators hebben meer dan 12 jaar ervaring en bieden maatwerk begeleiding bij iedere situatie. Petra biedt een professionele, maar persoonlijke benadering als scheidingsmediator in de buurt van Ter Apel. Daarbij kun je rekenen op:

  •  MfN register mediator;
  •  Scheidingsspecialist;
  •  Financieel adviseur;
  •  Erkend Register Makelaar Vastgoed;
  •  Specialisatie in juridische en financiële kwesties;
  •  Oog voor persoonlijke situaties;
  •  Altijd beschikbaar voor nazorg;

Neem voor de mogelijkheden contact op met Petra. Zij helpt jullie graag!

Waarom kiezen voor een scheidingsmediator rondom Ter Apel?

Kiezen voor een scheidingsmediator? Ter apel is in de buurt. Door te kiezen voor een mediator is  scheiden zonder advocaat mogelijk. De professionele hulp biedt een fijne ondersteuning tijdens deze lastige periode. Petra houdt rekening met emoties en zoekt met jullie naar een passende oplossing voor iedere situatie.

Tijdens het proces worden er gezamenlijke afspraken gemaakt om zo een vechtscheiding te voorkomen. Zo zijn de afspraken veel bestendiger dan wanneer deze zijn opgelegd door een rechter. Onze werkwijze kan het scheidingsproces inkorten. Zo kunnen jullie allebei snel weer verder met jullie leven. Dit zorgt voor rust en duidelijkheid, zonder dat jullie hier lang op moeten wachten

 

Divortium als scheidingsbemiddelaar

Door te kiezen voor Divortium als scheidingsbemiddelaar, kiezen jullie voor een ervaren en betrouwbare partij. Met ruim twaalf jaar ervaring in de sector weten wij als geen ander wat er belangrijk is tijdens een scheiding. Ter Apel is een van de servicegebieden waar Petra als professional werkzaam is.

Binnen Divortium hebben wij kennis van alle aspecten binnen een echtscheidingsprocedure. Of het nu gaat om het ontbinden van het huwelijk, het opstellen van een ouderschapsplan of het ontbinden van een geregistreerd partnerschap of samenleving, wij zijn op de hoogte van de laatste wetten en regels. 

 Willen jullie er zeker van zijn dat dit proces goed en vlot verloopt? Kies dan voor één van onze mediators en sluit dit traject af op een bestendige en prettige wijze, dankzij onze ervaring in het vak.

Mediator in de buurt van Ter Apel

Zijn jullie op zoek naar een betrouwbare partij voor het scheiden zonder advocaat? Divortium staat voor jullie klaar. Als mediator Ter Apel begeleidt Petra jullie in deze periode door ervoor te zorgen toekomstbestendige afspraken gemaakt worden.

 Hebben jullie vragen of advies nodig over het juridische traject? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons. Petra staat jullie graag bij als Mediator in Ter Apel.

Neem contact met ons op

Contact Us
Selectievakjes