Mediator VEENDAM

Op zoek naar een mediator in Veendam?

Op zoek naar een mediator in Veendam die jullie kan helpen tijdens een echtscheiding? Divortium heeft een vestiging in de provincie Groningen. Vanuit deze vestiging begeleid Petra Schiphuis mensen uit heel Noord Nederland om een echtscheiding zo goed, soepel en snel mogelijk door te komen. Plan gerust een vrijblijvende kennismaking in met deze mediator in Veendam of lees verder!

Mediator Veendam

Waarom een mediator in Veendam inschakelen?

Een scheiding kan een zeer emotioneel en ingewikkeld proces zijn. Het komt vaak voor dat de betrokken partijen het niet eens kunnen worden over zaken die geregeld moeten worden of het overzicht kwijt zijn van alle dingen die geregeld moeten worden. Een scheidingsmediator kan jullie helpen om dit op te lossen.

Petra Schiphuis staat bekend om haar persoonlijke aanpak waarbij ze rekening houdt met de situatie, wensen en mogelijkheden van beide partijen. Als onafhankelijke gesprekspartner stelt ze de vragen en geeft het advies die jullie nodig hebben om tot gezamenlijke afspraken te komen. Lees hier meer over de aanpak en ervaring van Petra als mediator in Veendam.

Hulp bij scheiden in Veendam!

Op verschillende gebieden biedt Divortium ondersteuning bij scheiden in Veendam. Afhankelijk van jullie situatie zijn er verschillende onderwerpen waarover afspraken gemaakt moeten worden. In sommige gevallen gaat het enkel om het ontbinden van het huwelijk, maar in veel gevallen komt er meer bij kijken.

Veel mensen die zijn getrouwd hebben samen een woning, een auto, een inboedel, financiƫle verplichtingen en (minderjarige) kinderen. In enkele gevallen is er ook sprake van een eigen onderneming. Divortium helpt bij het maken van afspraken waarbij niemand benadeeld wordt en alle betrokken partijen verder kunnen. Daarbij heeft Petra alle kennis en ervaring in pacht om ervoor te zorgen dat jullie niks vergeten en jullie niet achteraf nog worden geconfronteerd met losse eindjes. Hebben jullie hulp nodig bij scheiden in Veendam? Neem dan nu contact met Divortium op!

Neem contact met ons op

Contact Us
Selectievakjes