Mediator Werkendam

Mediator Werkendam nodig?

Divortium is ook actief als mediator in Werkendam. Vanuit Gorinchem helpt Marieke van Namen met enige regelmaat koppels uit Werkendam en omgeving tijdens een echtscheiding. Meer weten over de mogelijkheden voor een mediator in Werkendam? Lees dan hieronder verder.

Scheidingsmediator Werkendam

Jarenlange ervaring als mediator in Werkendam en omgeving

Als meer dan 12 jaar helpt Marieke van Namen stellen als mediator in Werkendam. Vanuit haar praktijk in Gorinchem helpt ze stellen koppels tijdens en na een echtscheiding. Ze staat bekend om haar persoonlijk aanpak waarbij ze veel aandacht heeft voor de situatie en het verhaal van haar klanten.

Naast haar werkzaamheden als mediator is Marieke van Namen eveneens meester in Rechten en coach. Door deze ervaring en opleiding liggen haar specialisaties op het financiële en juridische vlak. Maar ze voegt daaraan een persoonlijke benadering toe waarbij ruimte is voor emoties. Als mediator in Werkendam levert Marieke uitsluitend maatwerk, omdat iedere scheidingsprocedure weer anders is.

Welke werkzaamheden voert Marieke uit als mediator in Werkendam?

Voor ieder scheidingstraject in Werkendam en omgeving zijn de werkzaamheden voor een mediator weer anders. Maar we geven graag een overzicht van werkzaamheden die Marieke vaak uitvoert:

Omdat iedere scheiding weer anders is, zijn er hiernaast nog meer werkzaamheden die Marieke uitvoert. Het is prettig om tijdens deze periode een gesprekspartner te hebben die een objectieve houding aan kan nemen. Er komen namelijk veel emoties kijken bij een dergelijk proces. Verder kan er ook veel op jullie afkomen en kan het lastig zijn om het overzicht te behouden. Een mediator zorgt ervoor dat jullie alle noodzakelijke onderwerpen bespreken en zaken goed geregeld worden.

Maak vrijblijvend een afspraak met deze mediator in Werkendam!

Benieuwd of Marieke de geschikte mediator in Werkendam is voor jullie? Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek! Tijdens dit gesprek is er ruimte om even kennis te maken en jullie situatie toe te lichten. Op basis van deze informatie kan Marieke een inschatting maken hoe de scheidingsprocedure er voor jullie uit zal gaan zien. Hebben jullie vragen of kan Marieke als mediator jullie ergens anders mee helpen? Neem gerust contact op!

Neem contact met ons op

Contact Us
Selectievakjes