Mediator Winschoten

Op zoek naar een mediator in Winschoten?

Als je gaat scheiden is de hulp van een ervaren mediator in Winschoten erg fijn. Scheidingsmediator Petra Schiphuis is eigenaar van Divortium in Musselkanaal en is actief in heel Noord-Nederland. Divortium verplaatst zich in de situatie en snapt dat maatwerk de oplossing is. Hulp van een echtscheidingsbemiddelaar of mediator is dé oplossing als jullie willen scheiden zonder advocaat.

Een echtscheiding is een ingewikkeld proces met verschillende financiële, juridische en emotionele aspecten. Dankzij haar jarenlange ervaring biedt Petra een persoonlijke en begripvolle benadering. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvend informatiegesprek aan met een mediator in Winschoten.

Scheiden Winschoten

Scheiden in Winschoten en omstreken

Tijdens een scheiding heb je genoeg aan je hoofd. Wanneer u gaat scheiden in Winschoten helpt mediation jullie door deze moeilijke tijd heen. Het biedt overzicht over verschillende zaken die geregeld moeten worden. Voor Divortium is het belangrijkste dat we samen tot een oplossing komen.

Bij de echtscheiding kan er sprake zijn van bijvoorbeeld een eigen onderneming. Dit kan het proces nog lastiger maken dan het al is. Dankzij jarenlange ervaring kan Petra’s professionele mediation jullie hierbij helpen. Ook bij andere lastige zaken zoals bijvoorbeeld de financiële gevolgen, of scheiden met (minderjarige) kinderen is bemiddeling een goede oplossing.

Waar kan ervaren mediator Petra Schiphuis u ontzorgen?

Een scheidingsmediator zorgt ervoor dat een echtscheiding zo soepel mogelijk verloopt. Tijdens dit proces kunnen de emoties soms hoog oplopen. Er zijn een aantal onderwerpen waar mediation perfect van pas komt:

 

Professionele ondersteuning door mediator in Winschoten

We verwelkomen je graag in onze praktijk in de buurt van Winschoten, maar als je liever een videogesprek wilt, is dit ook zeker mogelijk. Benieuwd hoe Petra Schiphuis jullie kan helpen tijdens de echtscheidingsprocedure? Neem contact met ons op als u wilt weten wat een mediator voor u kan betekenen als u gaat scheiden in Winschoten.

Neem contact met ons op

Contact Us
Selectievakjes