Mediator Woudrichem

Mediator Woudrichem nodig?

Een mediator in Woudrichem nodig? Divortium is gevestigd in Gorinchem. Hier ontvangt Marieke van Namen regelmatig klanten uit Woudrichem. Een scheiding kan een ingewikkeld en moeilijk proces zijn. Marieke kan jullie als mediator bij Woudrichem helpen tijdens de echtscheiding.

Scheidingsmediator Woudrichem

Mediator Woudrichem: professioneel en persoonlijk

Marieke van Namen is al meer dan 12 jaar werkzaam als mediator in Woudrichem en omstreken. Samen met haar compagnon Petra Schiphuis hebben ze jarenlange ervaring met het begeleiden van scheidingen.

Zij weten als de besten dat iedere scheiding uniek is. Daarom stellen ze naast professionaliteit een persoonlijk plan op om jullie door dit lastige proces te leiden. Marieke biedt zal jullie als mediator nabij Woudrichem met veel begrip en persoonlijke aandacht ondersteunen.

Hoe kan deze scheidingsmediator jullie helpen?

Elk scheidingstraject in Woudrichem kan verschillende dingen van een mediator vragen. Hier volgt een globaal overzicht van de werkzaamheden die Marieke veelal uitvoert:

  •  Fungeren als onpartijdige gesprekspartner;
  •  Structuur en overzicht verschaffen;
  •  Juridisch en financieel advies geven;
  •  Bieden van ondersteuning bij opstelling documentatie en vastlegging afspraken (financieel, alimentatie, wonen);
  •  Bieden van ondersteuning bij aanvraag ontbinding huwelijk of geregistreerd partnerschap.

Aangezien elke scheiding weer net iets anders, voert Marieke nog meer werkzaamheden uit als dit nodig is. Ze fungeert als gesprekspartner met een objectieve blik op de situatie. Bij een echtscheiding komen natuurlijk veel emoties los. Ze luistert aandachtig naar beide partijen en zal jullie helpen deze emoties te navigeren.

Daarbovenop komt er heel veel kijken bij dit proces. Daarom kan het wellicht moeilijk zijn om overzicht te behouden. Als mediator in Woudrichem zorgt Marieke ervoor dat er tijdens dit proces duidelijkheid wordt geschept. Daarnaast verzekert ze dat alle noodzakelijke onderwerpen aan bod zullen komen.

Vrijblijvend een afspraak maken met deze mediator in Woudrichem!

Zijn jullie benieuwd of Marieke de juiste mediator in Woudrichem is voor jullie? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leggen jullie de situatie voor. Op basis van deze informatie kan Marieke inschatten hoe jullie scheidingsprocedure er uit zal gaan zien.

Hebben jullie nog vragen of kan Marieke nog ergens anders mee helpen als mediator? Neem dan gerust contact op. Plan vandaag nog snel en eenvoudig een kennismakingsgesprek in met deze mediator nabij Woudrichem.

Neem contact met ons op

Contact Us
Selectievakjes