Mediator Zuidlaren

Op zoek naar een mediator in Zuidlaren?

Op zoek naar een mediator? Zuidlaren ligt op nog geen 40 minuten rijden van Divortium Musselkanaal. Via de N34 vanaf Zuidlaren is ons kantoor in Musselkanaal makkelijk te bereiken. Echter is online scheiden bij ons ook mogelijk.

 Met meer dan 12 jaar ervaring in het vak, zijn jullie bij ons in goede handen. Wij denken met jullie mee en zijn als derde partij altijd onpartijdig. Bij ons kiezen jullie voor duidelijkheid, een persoonlijke benadering en heldere afspraken.

 Hebben jullie vragen over mediation of willen jullie weten wat het beste past bij jullie situatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Petra voor meer informatie over een mediator in Zuidlaren.

scheiden in zuidlaren

Mediator in de buurt van Zuidlaren

Voor een mediator in Zuidlaren kiest u voor Divortium. Met jarenlange ervaring in de sector weten Petra altijd voor een kwalitatieve maar snelle en efficiënte procedure te zorgen. Samen met jullie bespreekt zij het traject en zorgt ze voor een uitkomst waarmee iedereen tevreden is.

 Wij bieden verschillende diensten aan voor scheiden zonder advocaat. Zo kunnen wij helpen bij een echtscheiding, ontbinding van een samenlevingscontract en het ontbinden van een geregistreerd partnerschap, maar is een online traject ook mogelijk. Bij Divortium kiezen jullie voor een betrouwbare partij als mediator in Zuidlaren.

Waarom kiezen voor een scheidingsbemiddelaar?

Een scheidingsbemiddelaar helpt jullie bij het ingewikkelde proces van scheiden. Zuidlaren is één van de gebieden waar Divortium actief is. Als jullie kiezen voor scheiden zonder advocaat, dan is het aan te raden om een mediator in te schakelen. Petra heeft veel ervaring als:

  •  MfN registermediator
  •  Financieel adviseur
  •  Register makelaar vastgoed

 Door deze ervaring kan Petra zowel op juridisch als financieel vlak te hulp schieten. Daarbij zijn kwaliteit en aandacht voor de emoties een belangrijke factor tijdens de begeleiding.

Divortium als mediator in Zuidlaren

Op zoek naar een echtscheidingsbemiddelaar? Divortium staat voor jullie klaar. Als specialist in het vak helpen wij jullie graag met het maken van de volgende afspraken:

  •  Afspraken met betrekking tot pensioen, inkomen en alimentatie;
  •  Afspraken over de koopwoning/huurwoning;
  •  Afspraken over de inboedel en ander vermogen/schulden;
  •  Afspraken bij een scheiding als ondernemer.

Er is aandacht voor bijkomende zaken en samen zorgen we voor een fijne afsluiting voor iedere partij. Heb je vragen over de meest geschikte dienst voor jullie situatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over een mediator in Zuidlaren.