Wie is Petra Schiphuis

Neem contact op

PETRA SCHIPHUIS

Zorgt voor begeleiding bij alle procedures.

Een financiële duizendpoot met het hart op de goede plek. Zo kun je Petra Schiphuis (1967) in een paar woorden schetsen. Petra is niet alleen een kundig MfN register mediator en scheidingsspecialist, maar ook Erkend Financieel Adviseur en Register Makelaar Vastgoed. Kortom, er zijn weinig vragen waar Petra geen antwoord op weet.

Als scheidingsspecialist en mediator helpt ze om een stukgelopen relatie goed af te sluiten, niet alleen op financieel gebied, maar juist ook op het emotionele vlak. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn. Als partner kan je besluiten om elkaar nooit meer te hoeven zien, echter als er kinderen zijn blijven jullie levenslang ouders. Door haar jarenlange ervaring is ze met haar (mensen)kennis voor veel klanten een betrouwbaar steunpunt gebleken.

Petra Schiphuis, scheidingsmediator Musselkanaal

NAZORG

Het spreekt voor zich dat het proces wordt afgesloten met een juridisch stevig convenant en een gedegen ouderschapsplan. En loopt na de scheiding nog niet alles naar wens dan kun je altijd bij Petra terecht voor nazorg.

Als scheidingsspecialist en mediator begrijpt Petra als geen ander hoe ingewikkeld het kan zijn om belangrijke beslissingen te moeten nemen in een emotioneel zware tijd. Ze maakt voor haar klanten moeilijke dingen makkelijker. Elke scheiding is maatwerk.

FOCUS OP DUIDELIJKHEID

Als een echtscheiding goed is geregeld weten alle betrokkenen waar ze aan toe zijn. Dan is er duidelijkheid voor de kinderen, over het wonen, wat je per maand in je portemonnee hebt etc. Dan keert de rust weer en kunnen alle betrokkenen de blik weer richten op de toekomst. Petra heeft in Noord-Nederland een uitstekende reputatie met haar scheidingspraktijk Scheiden en Meer. Inmiddels heeft ze haar haar praktijknaam veranderd in DIVORTIUM, het Latijnse woord voor scheiden. De praktijk van Petra is gevestigd in Musselkanaal. Videobellen/ online scheiden is uiteraard ook mogelijk.  

 

Neem contact met ons op

Contact Us
Selectievakjes