Mediator Klazienaveen

Gaan jullie scheiden en zijn jullie op zoek naar een ervaren mediator in Klazienaveen? Ons kantoor is gunstig gelegen in de regio. Met meer dan 12 jaar ervaring in het vak, helpen wij jullie door deze moeilijke periode heen. Geen scheiding is hetzelfde en daarom vereist iedere situatie een persoonlijke aanpak. Ontdek de voordelen van Divortium als je een mediator in Klazienaveen zoekt.

Scheidingsmediator Klazienaveen

Een professionele mediator in Klazienaveen voor een goede afsluiting

Bij Divortium vinden jullie snel een betrouwbare mediator in Klazienaveen. Op nog geen half uur rijden vind je ons kantoor in Musselkanaal. Daar staat Petra Schiphuis voor jullie klaar. Met haar expertise, begrip en oog voor persoonlijke situaties begeleidt zij jullie tijdens de scheiding.

Net zoals geldt voor een goed begin, is ook een goed einde het halve werk. Denk bijvoorbeeld aan een goede regeling voor jullie kinderen of een goede afsluiting wat betreft jullie financiën. Begin fris aan een nieuwe start en kies Divortium als mediator in Klazienaveen.

Mediator in de buur van Klazienaveen: Petra Schiphuis

Willen jullie scheiden in Klazienaveen? Petra Schiphuis helpt jullie verder. Een goed einde is tenslotte het begin van een frisse start. Naast een begripvol en luisterend oor onderscheidt Petra Schiphuis zich van andere scheidingsmediators door:

  •  Specialisatie in juridische en financiële kwesties;
  •  Maatwerk door haar persoonlijke benadering;
  •  Registratie in het Nederlands kwaliteitsregister mediators (Mfn-register);
  •  Kennis als financieel adviseur;
  •  Erkend Register Makelaar Vastgoed;
  •  Hoog kennisniveau;
  •  Altijd beschikbaar voor nazorg.

Het eerste informatieve gesprek bij Divortium is geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek brengen jullie gezamenlijk de situatie in kaart en wordt er een plan opgesteld. Dankzij transparante communicatie en een realistisch plan, zijn jullie zo goed op weg naar een frisse start.

Online scheiden

Ook wij begrijpen dat dit een drukke periode in jullie leven is. Daarom behoort online scheiden ook tot de mogelijkheden van Divortium. Bij iedere scheiding gaat het om maatwerk. We bieden de mogelijkheid om enkele of alle gesprekken via beeldbellen af te handelen.

Let wel: online scheiden is niet voor iedereen geschikt. We kunnen samen jullie situatie beoordelen om te kijken wat er verstandig is tijdens jullie traject. Hebben jullie vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met Petra Schiphuis, onze mediator in de buurt van Klazienaveen.

Jullie mediator in Klazienaveen voor professonele en persoonlijke begeleiding

De mediators van Divortium hebben inmiddels meer dan 12 jaar ervaring. Als onafhankelijke derde partij biedt zij een breed aantal diensten aan omtrent scheiden en relatiebreuken. Denk daarbij aan:

De lijst hierboven is echter niet uitputtend. Hebben jullie vragen over mediation of scheiden zonder advocaat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie als mediator nabij Klazienaveen.