Mediator Dordrecht

Mediator in Dordrecht nodig?

Ga je scheiden? Bij Divortium vind je een ervaren en persoonlijke mediator. Dordrecht ligt in het servicegebied van deze professionele scheidingsmediator. Ze bieden hulp bij alle vraagstukken rondom de scheiding.

Vraag kosteloos een kennismakingsgesprek aan voor een mediator in Dordrecht.

Mediator Dordrecht: persoonlijk en professioneel

Mediator Dordrecht: persoonlijk en professioneel

Marieke van Namen is een zeer ervaren mediator nabij Dordrecht. Samen met haar compagnon Petra Schiphuis richtte ze Divortium op. De twee mediators hebben jarenlange ervaring met het begeleiden bij scheidingen. Iedere scheiding en situatie is uniek en vraagt om maatwerk. Marieke heeft veel aandacht voor jullie persoonlijke situatie en kijkt met jullie naar alle mogelijkheden. 

Daarnaast weet Marieke jullie antwoord te geven en te ondersteunen bij alle vraagstukken waar jullie tijdens de scheiding tegenaan lopen. Belangrijke kenmerken van Marieke als mediator zijn: 

  • ¬†MfN register mediator, coach en meester in rechten
  • ¬†Specialist op gebied van juridische en financi√ęle vraagstukken
  • ¬†Persoonlijke benadering met aandacht voor emoties

Marieke combineert haar uitgebreide kennis dus met een persoonlijke benadering om jullie als mediator in Dordrecht zo goed mogelijk te helpen tijdens jullie scheiding. 

Vrijblijvend informatiegesprek – hulp bij scheiden in Dordrecht

Een scheiding brengt al genoeg verrassingen, veranderingen en onzekerheden met zich mee. Een transparante en duidelijke werkwijze is iets waar wij als mediator nabij Dordrecht veel waarde aan hechten. Een vrijblijvend informatiegesprek is daarom onderdeel van onze werkwijze. 

Tijdens dit vrijblijvende informatiegesprek worden de verschillende mogelijkheden voor jullie situatie besproken en is er de mogelijkheid om nader kennis te maken. Gaan jullie scheiden in Dordrecht en willen jullie liever geen tijd besteden aan reizen? Het is ook mogelijk om dit gesprek online te doen.

Mediator Dordrecht – Divortium helpt bij scheiden

Veel mensen kiezen voor Divortium als mediator voor hulp bij scheiden in Dordrecht. Een echtscheiding brengt veel vragen met zich mee. Wij helpen jullie om tijdens de echtscheiding antwoord te krijgen op deze vragen en tot gezamenlijke afspraken te komen! 

Wij kunnen jullie in Dordrecht als mediator bij verschillende onderwerpen ondersteunen. Denk hierbij aan vraagstukken op het gebied van wonen, kinderen en alimentatie. Weet je niet zeker of wij jullie kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op en wij kijken graag met jullie mee naar de mogelijkheden voor scheiden nabij Dordrecht.

Neem contact met ons op

Contact Us
Selectievakjes