Mediator Hardinxveld-Giessendam

Op zoek naar een mediator in Hardinxveld-Giessendam?

Bent u op zoek naar een professionele mediator in Hardinxveld-Giessendam? Divortium biedt ervaren en persoonlijke mediationdiensten in de regio, en wij staan klaar om u te helpen bij alle aspecten van uw scheiding in Hardinxveld-Giessendam.

Scheiden Hardinxveld Giessendam

Mediator Hardinxveld-Giessendam: deskundig en betrokken

Onze deskundige mediator nabij Hardinxveld-Giessendam, Marieke van Namen, heeft een schat aan ervaring en expertise in het begeleiden van echtscheidingen. Samen met haar collega Petra Schiphuis heeft ze Divortium opgericht en zich toegewijd aan het leveren van maatwerk voor elke unieke situatie. Marieke begrijpt dat scheidingen gepaard gaan met emotionele en juridische uitdagingen, en daarom biedt ze niet alleen haar uitgebreide juridische en financiƫle kennis, maar ook een persoonlijke benadering met aandacht voor uw emoties.

Enkele belangrijke kenmerken van Marieke als mediator zijn:

  • MfN-registermediator, coach en meester in rechten.
  • Specialist op het gebied van juridische en financiĆ«le vraagstukken.
  • Persoonlijke benadering met aandacht voor uw emoties.

Rust en begrip tijdens uw scheiding

Wij begrijpen dat een scheiding al genoeg stress met zich meebrengt, daarom hechten we veel waarde aan een transparante en duidelijke werkwijze. Een vrijblijvend informatiegesprek maakt deel uit van onze aanpak. Tijdens dit gesprek worden de verschillende mogelijkheden voor uw situatie besproken, en u krijgt de gelegenheid om nader kennis te maken met Marieke. Bovendien bieden we de flexibiliteit om dit gesprek zowel persoonlijk als online te voeren, zodat het aansluit bij uw wensen.

Een mediator in Hardinxveld-Giessendam voor rust tijdens uw scheiding

Scheiden in Hardinxveld-Giessendam kan veel vragen oproepen, met betrekking tot huisvesting, kinderen en alimentatie. Divortium staat klaar om u te helpen bij het vinden van antwoorden op deze vragen en het maken van gezamenlijke afspraken. Als u twijfels heeft over de mogelijkheden voor uw situatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij kijken graag samen met u naar de beste manier om uw scheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen. Kies voor Divortium als uw betrouwbare mediator in Hardinxveld-Giessendam en krijg de professionele begeleiding die u verdient tijdens deze uitdagende periode.

Neem contact met ons op

Contact Us
Selectievakjes